maandag 5 augustus 2013

Voorbereidingen...

Nog vijf dagen, dan is het zo ver. Vandaag hebben we besteed aan de verdere voorbereidingen van onze tocht. Ditmaal was de bepakking van onze fietsen aan de beurt. Het uitproberen van de tassen, hoe passen ze op de fietsen? Hebben we voldoende bergruimte? Volgens Gerry moet het te doen zijn. Daar gaan we dan vanuit.

De foto's laten zien dat we het nog niet verleerd zijn om een fiets te beladen. Nu moeten we nog kritisch kijken wat we uiteindelijk meenemen. In de afgelopen tijd hebben we natuurlijk al het een en ander bij elkaar gesprokkeld. We hebben nu nog een paar dagen om de juiste keuzes te maken.

Omdat we natuurlijk nieuwsgierig zijn naar de weersverwachtingen voor volgende week, als we door België en Noord-Frankrijk fietsen, hebben we gekeken op de site van "Ukkel". Tot en met het weekend van 18 augustus ziet het er gunstig uit. De temperaturen worden niet extreem hoog, een graadje of 22 met mogelijk een buitje. Lekker toch?1 opmerking:

  1. Nog jammer dat mama geen fietstassen op de voorvork heeft... dat ziet er gelijk veel vetter uit. Succes met inpakken! gr, Peter

    BeantwoordenVerwijderen